duminică, 20 noiembrie 2011

Bun, sa continuam....

Cum se incepe?
Pai in primu rand se merge la ortodont si la stomatolog , de aici se pune la cap "MARELE PLAN".

Cum am inceput eu?
Pai...norocul meu este ca am cunoscut o tipa tanara, stomatoloaga, este f talentata , am incredere totala in ea , desi multi ar spune ca e tanara ( si sa n ai incredere in dr tineri :-@ ), nimic mai gresit, din care am inteles de la ea, dr in varsta uita f multe etape simple, trec efectiv peste ele .

 SA nu ma intelegi gresit , nu zic sa va aruncati in bratele oricarui student la stoma, sau sa nu va duceti la vreun stomatolog dak il vedeti peste 40 de ani, intotdeauna alegeti va medicul dupa increderea pe care vi o ofera!!!!


Revenim....m am dus la Dnsoara Dr, mi a zis k am de facut niste plombite si ca ma pot duce intre timp sa vb cu un ortodont. ZIS SI FACUT , ortodontul mi a zis k sunt un caz mai special ( yey) si m a trimis la radiografii (3 la nr - 290 ron la centru acela de radiografii de la unirii).Am facut si amprenta aceea, nik de special la ea, desi multa lumea spune ca iti vine sa vomiti...nup...totul e oki ( asta venind de la cea mai mare fricoasa!!! )

Am revenit cu radiografiile , nu le am...as fi vrut sa vi le postez....

Planul? nu are sens sa va pov k imi ofereau varianta sa ma operez, ptr k aceasta pik, nu doresc sa fac nicio operatie , vreau SA AM DINTII DREPTI!!! ( mica fiind , mi au scos molarii de minte cei de 6 ani , sper sa nu zic ceva gresit, si din aceasta cauza mandibula nu s a dezvoltat cum trebuie, am probleme cu articulatia, dar m am obisnuit, nu ma doare, doar k trosneste(


Varianta 2: aparat dent!!!
Dupa ce mi am rezolvat o parte din plombitze( mai am 2 ), am de extras premolarii de pe arcada superioara, ptr a face loc dintilor ingresuiti din fatza.
Voi impartasi misterul extractiilor si niste poze in urmatorul post !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu